Stefan van der Kort

Over mij

Mijn naam is Stefan van der Kort. 21 jaar oud, geboren en getogen in het Zuid-Hollandse dorp Lisse. Naast de opleiding FDND werk ik als Teamleider bij mijn lokale Jumbo.

Image description

Studies

Voor de HvA heb ik 5 jaar op het MBO gestudeerd. De opleidingen die ik heb gevolgd waren: Allround DTP'er aan de Dintelstraat en Mediavormgever op de Contactweg. Beide aan het Mediacollege Amsterdam.

Image description

Passies

Buiten het vormgeven en coderen heb ik een grote liefde voor auto’s. Specifiek van Duitse en Italiaanse makelij. Merken als Audi, Alfa Romeo, BMW, Mercedes en Volkswagen staan bij mij bovenaan. Ook houd ik van vakanties en op reis gaan.

Image description

Toekomst

Sinds februari 2021 ben ik student-ondernemer en ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijf. Voor 2030 wil ik een eigen ontwerpstudio hebben waar ik grafische en front-end gerelateerde oplossingen bied voor bedrijf het beste uit hun organisatie willen halen.

Image description

Contact

Neem contact op wat ik voor u kan bieden
Image description